Járvány

Koronavírus - Drámai felvétel egy spanyol kórházból

Spanyolországban meghaladta a kétezret a koronavírus halálos áldozatainak száma.

2020.03.23 15:48ma.hu

Drámai videó terjed a Twitteren. A felvétel egy spanyol kórházban készült, többek szerint a legnagyobb madridi kórházban, melyet egyébként Európa egyik legjobb kórházának tartanak.

A felvételen látható, hogy a betegek a földön fekszenek, mivel a drasztikusan megnövekedett esetszám miatt már nincsen számukra elegendő kórházi ágy.

Spanyolországban meghaladta a kétezret a koronavírus halálos áldozatainak száma. Az összesen regisztrált fertőzések száma több mint 33 ezer, egy nap alatt 4500 új megbetegedést igazoltak a vizsgálatok. Az áldozatok száma 462-vel nőtt 24 óra alatt. A fertőzésből 3355-en épültek fel, ami további 780 gyógyult esetet jelent vasárnaphoz képest.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.