Járvány

Koronavírus: Iránban felgyújtott egy kórházat a feldühödött tömeg - videó

Elterjedt a pletyka, hogy koronavírusos betegeket szállítottak oda.

2020.02.29 18:55ma.hu

Felgyújtott egy kórházat a feldühödött tömeg Iránban, Bandar Abbas városában. Az incidens azután történt, hogy elterjedt a pletyka, hogy a klinikára koronavírusos betegeket szállítottak. A kórházat valóban felkészítették ilyen betegek fogadására és ápolására, ám a kórtermek üresek voltak.

A helyszínre érkező rendőrök és tűzoltók feloszlatták a tömeget és eloltották a lángokat. Személyi sérülésről nem érkezett hír - közölte az Al Arabiya tévécsatorna angol nyelvű kiadása.

Bandar Abbas egyébként több mint ezer kilométerre van Qom városától, mely a koronavírus-fertőzés iráni epicentrumának számít.

Irán a koronavírus-fertőzés egyik legkomolyabb gócpontjának számít Kínán kívül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.