Hírszerzés

Kreml: paranoid állítás, hogy Moszkva beavatkozik az amerikai elnökválasztásba

A The New York Times korábban azt írta, hogy Moszkva támogatja Donald Trump amerikai elnök újraválasztását, és már lépéseket tett ennek érdekében.

2020.02.21 21:30MTI

Valótlan és paranoid az amerikai hírszerzésnek az az állítása, miszerint Oroszország beavatkozik a 2020-as amerikai elnökválasztási küzdelembe - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pénteken Moszkvában.

"Ezek újabb paranoid állítások, amelyek sajnálatunkra mind gyakoribbakká válnak a választások közeledtével. Természetesen semmi közük sincs a valósághoz" - hangoztatta Peszkov.

A szóvivő a The New York Times egy csütörtöki közlésére reagált. A lap egy, az amerikai hírszerzés által a kongresszus tagjai számára megtartott, zártkörű tájékoztatóra hivatkozva azt írta, hogy Moszkva támogatja Donald Trump amerikai elnök újraválasztását, és már lépéseket tett ennek érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.