Építőipar

Felrobbantottak egy 11 szintes épületet, de nem hagyta magát - videó

A közepe megmaradt.

2020.02.19 17:45ma.hu

Az, hogy megmarad a robbantás után az épület közepe, egyáltalán nem szokatlan jelenség. Ennek ellenére az Leaning Tower of Dallas (Dallas dőlő tornya) néven emlegetett épületmaradvány csodájára járnak - igaz, már csak a héten, ugyanis tovább folytatják majd a bontást.

Még szombaton robbantotta fel a Lloyd D. Nabors Demolitions vállalat egy másik építkezés érdekében a Dallas központjában lévő egykori Affiliated Computer Services 11 szintes épületét, csakhogy a robbantás nem sikerült túl jól: az épület közepe ugyanis ott maradt lecsupaszítva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.