Járvány

Koronavírus - A kukákból is kiveszik a maszkot Vuhanban

A járvány epicentrumában már hiánycikk a védőfelszerelés, egy Vuhan melletti városban is felvásárolták a fertőtlenítő szereket.

2020.01.28 09:42ma.hu

A kukából is kiveszik a szájmaszkokat Vuhanban - erről küldött fotót egy kint élő magyar férfi az RTL Híradónak. A járvány epicentrumában már hiánycikk a védőfelszerelés, egy Vuhan melletti városban is felvásárolták a fertőtlenítő szereket. Magyarországon továbbra sincs érintettje a koronavírusnak a Külgazdasági és Külügyminisztérium szerint. Az RTL kérdésére azt írták, egyelőre nem tartják indokoltnak a reptéri hőkapuk felszerelését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.