Rémisztő túlvilági kapcsolat

Nagy karmolással az arcán ébredt egy baba, a szülők visszanézték a bébiőr felvételeit - hátborzongató videó

Hátborzongató felvétel sokkolja az embereket Amerikától Ausztráliáig.

2020.01.22 11:24ma.hu

Döbbenetes felvételt osztott meg egy fiatal házaspár az amerikai Michigan államból. Kislányuk, a pár éves Lilly karmolásokkal az arcán ébredt, amit láthatóan nem ő maga okozhatott aprócska kezével. A szülők visszanézték a babamonitor felvételeit, és akkor döbbentek meg igazán. Egy férfialak suhan el a kislány mellett. A szülők biztosak abban, hogy szellemekkel teli a házuk, ezért kihívtak egy erre szakosodott nyomozócsapatot, akik paranormális aktivitást mértek. A speciális eszközökkel rögzített audiofelvételen szó szerint azt hallani hogy: "Oh here we go". A szülők pánikszerűen menekülnek az otthonukból, elköltöznek, mert szerintük a kislány sérüléseit a szellem okozhatta. Már csak az a kérdés, valóban ez látható és hallható a felvételeken, vagy egy jól kitalált hoax terjed a világban?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.