Állati

Fura színű kutya született Észak-Karolinában

Testvéreinek teljesen átlagos a színe.

2020.01.17 11:12ma.hu

Élénkzöld kölyke született egy észak-karolinai család kutyájának, ami a Marvel-képregények zöld bőrű izomemberéről a Hulk nevet kapta - írta az MTI.

A Haywood megyei család kutyája, Gypsy még múlt pénteken hozott világra nyolc kölyköt. A háromórás vajúdás simán folyt, amíg a negyedik kiskutya, egy kicsi, limezöld  bundájú kölyök elő nem bújt.

„Ijesztő volt. De mindegyik kutya egészséges” – mondta el a gazda helyi lapoknak.

Szakértők szerint van magyarázat a kutyakölyök különös színére: valószínű, hogy a vemhesség alatt Gypsy gyomrából származó folyadék szennyezhette be a magzat fehér szőrét – magyarázta Suzanne Cianciulli, a waynesville-i állatkórház igazgatója. A rendszeres fürdetés és az anyaállat nyalogatása várhatóan néhány hét alatt elhalványítja Hulk különleges színét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.