Románia

Beszakadt alattuk a jég az Olton: megtalálták a másik gyerek holttestét is

A két eltűnt gyereket nagy erőkkel keresték a hatóságok.

2020.01.15 17:43ma.hu

A Brassó Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) tűzoltói szerdán megtalálták annak a 14 éves oltbogáti fiúnak a holttestét az Oltban, aki vasárnap este a szintén 14 éves mostohatestvérével együtt eltűnt hazulról.

A két eltűnt gyereket nagy erőkkel keresték a hatóságok. Az egyik fiú testét már vasárnap este megtalálták az Oltban. Pulzusa még volt, de életét nem sikerült megmenteni. Szerdán a tűzoltók rábukkantak a másik fiú holttestére is. A korábbi hírekkel ellentétben nem iker-, hanem mostohatestvérek voltak. Mindkettejük halálát fulladás okozta - írja a Mszol.ro.

A Brassó megyei ISU szóvivője, Ciprian Sfreja elmondta: azon a szakaszon, ahol a gyermekeket megtalálták, két és fél méter mély volt az Olt. A szóvivő szerint a fiúk csúszkálni mentek a befagyott folyóra, de beszakadt alattuk a jég.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.