Románia

Két mókamester rablónak öltözött egy videóhoz, nem lett jó vége

Arra járt egy rendőr, aki komolyan vette a helyzetet.

2020.01.11 12:26ma.hu

A Prahova megyei rendőr-főkapitányság kollégája munkába menet két maszkos férfira lett figyelmes, akik futva vittek egy nagy táskát. A rendőr az ilyenkor alkalmazott módszerekkel ártalmatlanná tette őket, azt gyanítva, hogy a két férfi bűncselekményt követett el. Tűzfegyvert nem használt - szögezi le a rendőrségi közlemény.

A két férfi és csomagjuk átvizsgálásakor azonban kiderült, hogy két ploieşti-i személyről van szó, akik tréfás videókat készítenek, és semmiféle bűncselekményt nem követtek el - írja a Maszol.ro.

A két férfit és a videofelvételt készítő társukat bekísérték a rendőrségre. Itt bírságot róttak ki rájuk az 1991/61-es törvény második cikkelyének első pontja alapján, amely tilt minden olyan nyilvános cselekedetet, amely megzavarja a közrendet és nyugalmat, vagy kiválthatja a polgárok felháborodását, illetve méltóságukban sértheti a polgárokat vagy állami intézményeket.

Az eset még hét elején történt.

A címlapfotó illusztráció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.