Légikatasztrófa

Ukrán repülő - Az Európai Bizottság több tagja is részvétét fejezte ki

Szörnyű az a hír, amely Teheránból érkezett reggel.

2020.01.08 11:40MTI

Részvétét fejezte ki szerda reggel a Twitteren Várhelyi Olivér, az Európai Bizottság bővítési és szomszédságpolitikai biztosa, valamint Valdis Dombrovskis, a testület gazdasági ügyekért felelős alelnöke a Teherán melletti repülőgépszerencsétlenségben meghalt áldozatok családtagjainak és szeretteinek.

"Szörnyű az a hír, amely Teheránból érkezett reggel" - írta Várhelyi Olivér a közösségi oldalon. "Mély részvétem mindazok családtagjainak és szeretteinek, akik a tragikus sorsú" ukrán járaton ültek - tette hozzá.

A lett Dombrovskis "a legmélyebb részvétét" tolmácsolta.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint 176 ember halt meg, mert az ukrán légitársaság repülőgépe Teherán mellett nem sokkal a felszállás után lezuhant. A balesetet senki sem élte túl.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.