Tragédia

Karácsonykor halt meg a jéghideg lakásban egy súlyosan alultáplált kislány Romániában

Édesanyja ellen emberölés gyanújával indítottak eljárást.

2019.12.28 13:33ma.hu

Jéghideg lakásban vesztette életét karácsonykor egy Vaslui megyei másfél éves kislány. A súlyosan alultáplált gyermek holttestére a saját ágyában találtak rá a fűtetlen lakásban - írja a Maszol.ro.

A halott kislányhoz a 34 éves anya hívta ki a mentőket péntek reggel. Az orvosok megállapították, hogy a gyermek már 2-3 órája elhunyt. A súlyosan alultáplált kislány 4 hónaposnak látszott a mindössze 7 kilogrammjával. Az anya beszámolója alapján a gyermek beteg volt, meg volt fázva, ám nem vitte orvoshoz, meg akarta várni, amíg lejárnak az ünnepek. Csakhogy már késő volt.

A helyi sajtó beszámolója szerint a háromgyermekes nő elvesztette férjét, amikor a kislánnyal terhes maradt. A Miclești-i gyermekeket korábban a gyermekvédelmi hatóság vette gondozásba. A nő ellen emberölés gyanújával indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.