Szlovákia

Egy magyar kamionos rémülten jelentette, hogy elgázolt valakit, de a sérültnek semmi nyoma nem volt

A rendőrök nagy erőkkel kutatták át környéket, de senkit nem találtak.

2019.12.26 09:47ma.hu

Egy magyarországi kamionsofőr rémülten jelentette a segélyhívón, hogy valószínűleg elgázolt valakit Nyitra közelében kedden az esti órákban, a sűrű esőzésben. A helyszínre kiérkező rendőrök átkutatták a környéket, de senkit nem találtak - írja a Parameter.sk.

A hűtőgépeket szállító kamionsofőr Nagytapolcsányból (Topo?čany) Budapest felé tartott, amikor Ve?ký Lapá± község közelében egy csattanásra lett figyelmes, és úgy tűnt, mintha elsodort volna valakit a jármű visszapillantó-tükrével.

A sofőr félreállt, de senkit nem talált a környéken. A segélyhívón jelentette, hogy valószínűleg elgázolt valakit. A helyszínre rövid időn belül megérkeztek a mentők és a rendőrök, átkutatták a környéket, de senkit nem találtak, és a jármű visszapillantója is ép volt.

Renáta Čuháková rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a keresés öt órán át tartott, rendőrkutyát is bevetettek, de ezt követően sem találtak senkit.

A kamionsofőr a Joj televíziónak úgy nyilatkozott, hogy még ha be is igazolódott, hogy nem gázolt el senkit, ha nem állt volna meg és nem értesítette volna a rendőrséget, nem tudott volna elszámolni a lelkiismeretével. Hálás volt a rendőröknek a professzionális hozzáállásért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.