Légi közlekedés

Ellopott, majd összetört egy repülőgépet egy kaliforniai tinilány

A 17 éves lány szerencsére nem tudott felszállni a repülővel.

2019.12.19 16:49Ma.hu

Letartóztattak egy 17 éves lányt Kaliforniában, mivel megpróbált ellopni egy repülőgépet egy reptéren - írta meg a Skynews.

Az eset Fresno Yosemite Nemzetközi repülőtéren történt. A meg nem nevezett lány egy nappal korábban elszökött hazulról, majd a kerítésen átmászva bejutott a reptérre, beült egy King 200 propelleres magán-repülőgépbe, beindította az egyik hajtóművét, és enyhén emelkedni kezdett, majd belehajtott egy kerítésbe, majd egy épületbe, összetörve ezzel a gépet.

A lány szerencsére nem tudott felszállni a géppel, és a kerítéssel való ütközés során sem esett semmi baja. A rendőrök a pilótafülkében találtak rá, ahol zavarodottan ült fejhallgatóval a fején. Hogy miért akart ellopni egy gépet, és elrepülni, az egyelőre kérdés, de az elég valószínű, hogy nem terrortámadásra készült a tinédzser - írta az Index.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.