Légiközlekedés

Átadta helyét egy 88 éves néninek a repülőn, ezzel valóra váltotta minden álmát

Meglett kora ellenére sosem utazott még első osztályon az idős hölgy, ám egy gáláns utastársa valóra váltotta elérhetetlen álmát.

2019.12.18 18:45ma.hu

A Virgin Atlantic egyik légiutas-kísérője osztotta meg szívmelengető történetét két utasáról, akiket Jacknek és Violetnek hívnak. A férfi ugyanis önzetlenül átadta helyét az idős néninek, aki még soha nem utazott első osztályon.

A stewardess sokat repült már, találkozott sztárokkal, modellekkel, politikusokkal, látott nem egy szép vagy éppen cifra történetet, de mint a Facebookon is írta, ez a legszebb, amivel eddig találkozott a levegőben. Posztját több ezren kedvelték és osztották meg.

Jack véletlenül elegyedett szóba a nénivel, aki a wc-k mellett kapott helyet, lányához igyekezett hosszú kihagyás után. Szinte azonnal barátság alakult ki az idős nő és a fiatal férfi között, és Jack rezzenéstelen arccal egyszerűen leült a mamika helyére, őt pedig átirányította a gép elejére, az első osztályra. Violet szinte levegőt is alig kapott a csodálatos lehetőségtől, egész életében arra vágyott, hogy egyszer a gép elején utazzon. Álma végül 88 éves korára teljesült!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.