Tragédia

Így néz most ki az eperjesi panelház - videó

Alig látszik ki a földből.

2019.12.18 17:14ma.hu

A december 6-án gázrobbanás sújtotta eperjesi 12 emeletes panelházat hétfőn kezdték bontani.

Csehországból érkezett az a masina, ami 68 méteres karjával erre a célra alkalmas volt. Az első nap lebontották a felső négy emeletet, majd Jozef Polák statikus véglegesítette, hogy az egészet le kell bontani, mivel az épület állapota nem alkalmas arra, hogy abban lakjanak.

Miközben folyt a bontás, emeletről emeletre potyogtak a bútorok, háztartási gépek és berendezések, az addig ott lakók élete vált a földdel egyenlővé. Mostanra az épületből már szinte csak romok maradtak.

A gázrobbanás és az azt követő hatalmas tűz következtében a panelházban heten vesztették életüket, egy 70 éves nyugdíjas asszonyt azóta is eltűntként tartanak számon.

A szomszédos panelházakat a bontás előző napjain kiürítették, ma viszont már ablakaikból követhették figyelemmel az alsóbb szintek rombolását.

A cseh munkagép befejezte a munkát, a maradékhoz már nincs rá szükség - írta a Tvnoviny.sk.

(Amennyiben nem jelenik meg a videó, itt meg tudja nézni >>>)




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.