USA

60 métert másztak felfelé a négyéves ikrek egy árokba zuhant autóból

Autóbalesetet szenvedtek édesapjukkal, aki nem élte túl.

2019.12.10 07:24MTI

Csaknem 60 métert mászott felfelé egy árokból egy négyéves ikerpár, miután autóbalesetet szenvedtek apjukkal - közölte a Washington állami rendőrség, hozzátéve, hogy a férfi meghalt a járműben.

A seattle-i KING-TV beszámolója szerint a 47 éves Corey Simmons péntek délután karambolozott a Washington állambeli Whidbey Islanden.

A férfi nem volt bekötve, amikor a jármű fáknak csapódott, majd árokba gurult.

A családtagok szerint az ikrek, miután kiszabadították magukat a hátsó ülésről, nagyjából 61 métert másztak felfelé, mire elértek az autóutat.

A rendőrség szerint a lányokat végül kisebb sérülésekkel szállították kórházba, miután egy arra autózó nő észrevette őket és értesítette a hatóságokat.

A Seattle-től 55 kilométerre északra történt baleset körülményeit jelenleg vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.