Erőszak

Tévedésből kiengedték - 11 nőt és gyereket erőszakolt meg - videó

37 rendbeli vád volt ellene, többek között nemi erőszak, emberrablás és fogva tartás miatt.

2019.12.09 17:26ma.hu

A 34 éves Joseph McCann azután kezdte drog-, és alkoholmámoros angliai erőszakoló-turnéját, hogy februárban egy adminisztrációs hiba miatt előzetesen szabad lábra került három éves büntetéséből, amelyet fegyveres rablásért kapott. Április végéig tízszer találkozott a felügyelő rendőrtisztjével, majd nyoma veszett és két hét leforgása alatt 11 nőt és gyereket támadott és erőszakolt meg, köztük egy 71 esztendős hölgyet, akit egy parkolóban rabolt el.

Egy 17 éves lányt és öccsét, egy 11 esztendős fiút úgy erőszakolt meg, hogy az édesanyjukat megkötözte. A lány meztelenül ugrott ki a Lancashire-i, első emeleti lakás ablakán, és bokáját törte. McCann épp két 14 éves lányt tartott fogva lopott autója hátsó ülésén, amikor a rendőrök a nyomára bukkantak és üldözőbe vették. Egy fa koronájában találtak rá, és azóta őrizetben tartják. Ha példás lesz a magaviselete, akkor 30 év múlva, 64 évesen elvileg kaphat eltávozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.