Már csak Ukrajna szignója hiányzik

Oroszország aláírta a megfigyelő csoportról szóló jegyzőkönyvet

Oroszország és az Európai Unió aláírta az Európának Ukrajnán át szállított orosz gáz tranzitjának megfigyeléséről szóló jegyzőkönyvet szombaton Moszkvában.

2009.01.10 17:08MTI

A dokumentumot Alekszej Miller, a Gazprom vezérigazgatója és Martin Riman, az EU soros elnöki tisztségét betöltő Csehország ipari és kereskedelmi minisztere látta el kézjegyével a Novo Ogarjovó-i kormányfői rezidenciáján. 

Vlagyimir Putyin kijelentette: arra számít, hogy még szombaton Kijevben is aláírják a dokumentumot. Megismételte: az Európának szánt gáz szállítását a Gazprom felújítja, amint a nemzetközi megfigyelő csoport munkához lát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.