Tragédia

Már öt halálos áldozata van az odesszai iskolatűznek

A szakközépiskolában szerdán, iskolaidőben csaptak fel a lángok, egyelőre nem lehet tudni, hogy miért.

2019.12.07 11:13MTI

Már öt halálos áldozata van az odesszai katasztrófának. A helyi gazdasági, jogi és vendéglátóipari szakközépiskolában szerdán, iskolaidőben csaptak fel a lángok, egyelőre nem lehet tudni, hogy miért.

Az ötödik holttestet szombaton találták meg, miután átkutatták a romokat. Az ukrán rendőrség ugyanakkor nem zárja ki, hogy a halottak száma elekedni fog, hiszen tíz embert továbbra is keresnek. A tűzesetben 31-en megsérültek közülük 17-et kórházban ápolnak.

A hatalmas tűz a szakközépiskolának helyet adó történelmi épületben szerda délelőtt tört ki. Amikor felcsaptak a lángok, több mint 400-an tartózkodtak az iskolában. A tűz okáról még nem tájékoztattak a hatóságok. Az odesszai hatóságok kétnapos gyászt hirdettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.