Gyilkosság

Megégtem - kiabálta a forró olajjal leöntött nő

A bíróság szerint 71 éves férje ölte meg azáltal, hogy teste jelentős része megégett, vérmérgezést kapott, majd leállt a veséje és a mája.

2019.11.11 18:59Sós Éva

Borzalmas gyilkossági eset borzolja Wales lakóit, miután egy házaspár férfi tagja brutális kegyetlenséggel oltotta ki felesége életét. A vádirat szerint egy forró, 160 fokos olajjal teli olajsütőt dobott rá, amelynek eredményeként teste olyan mértékben (46%) megégett, hogy hat napra rá meghalt. Megégett a feje, a törzse és a végtagjai, vérmérgezést kapott, majd leállt a veséje és májelégtelenség is kialakult nála.

A férj tagad, állítása szerint csúszott a padló a sütödéjükben, a nő éppen a sütőből akarta kivenni a tésztát, mikor megcsúszott és magára rántotta a szerkezetet, benne a forró olajjal.

A házaspárt, Mavis Bran-t (69) és Geoffrey Bran-t (71) mindenki veszekedősnek ismerte, állandóan vitáztak, veszekedtek és káromkodtak. A gyermektelen pár a sütöde mellett a parton akartak kávézót nyitni, emiatt komoly pénzügyi nyomás alatt álltak, így még nagyobb feszültségben éltek.

A forrázás után a nő lehívta az emeletről a család egyik segítőjét, hogy mi történt vele, de máris ment halat sütni a vendégeknek. A segítő kérte a férjet, hogy menjen, nézze meg a feleségét, mert segítségre van szüksége, az nemet mondott. Végül ő hívta ki a mentőket, de a férfit nem érdekelte, mi van a feleségével, még akkor sem.

A bíróság most bűnösnek találta, a férj azonban tagad, így az ügy tovább folytatódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.