Állati

Emberarcú halat videóztak, ahogy egy tóban úszkál

Eddig Tajvanon és a briteknél láttak ilyet, most Kínában is levideózták.

2019.11.09 17:14ma.hu

Ledöbbentek a kínai faluba kiránduló turisták, és mindjárt videóra is vette azt a halat, amely mintázata úgy néz ki, mint egy ember szája, orra és szeme. A dél-kínai Miao településen készült felvétel lenyűgözte a közösségi oldalakat. Valaki szerint rémisztő, mások szerint tündéri, de hogy senki se merné megenni, abban szinte mindenki egyet értett. Noha már Tajvanon és az Egyesült Királyságban is láttak már ilyet, valójában nagyon ritka az "emberarcú" ponty észlelése.

"Döbbenetes volt, ahogy közeledett felém, egyre jobban kivettem az arcvonásokat, a szemét, az orrát, a száját" - mondta a videót készítő, aki azt hitte, hogy napszúrást kapott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.