Támadás

Egy cápában találták meg a skót turista karját és jegygyűrűjét

A férfit hétvégén látták utoljára.

2019.11.08 09:54ma.hu

Cápatámadás áldozata lett egy 44 éves skót turista a Madagaszkár melletti Réunion szigeténél. A férfi egyhetes nyaralásra érkezett a feleségével, hétvégén, búvárkodás közben látták utoljára.

"A felesége nagyon megijedt, hogy mi történhetett vele. Rengeteg repülővel, helikopterrel és hajóval keresték őt az óceánban, de napokig nem került elő. Aztán találtak egy cápát a férfi karjával a gyomrában, de egyelőre nem értjük, hogyan történhetett” - mondta el egy helyi lakos a BBC-nek.

Az még vizsgálják, hogy a férfi élt-e még, amikor rátámadt az állat.

A környéken korábban többször is előfordult cápatámadás, ezért már a reptéren is táblák figyelmeztetik a turistákat a veszélyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.