Török offenzíva

Mi Hazánk: Magyarországnak semmi keresnivalója a szíriai konfliktusban

Saját 150 éves tapasztalatainknak is köszönhetően.

2019.11.03 18:10MTI

A Mi Hazánk Mozgalom sem Erdogan Törökországát, sem a szélsőbaloldali kurdokat nem támogatja. Magyarországnak semmi keresnivalója a szíriai konfliktusban - közölte a párt vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Úgy értékeltek, ez nem a menekültekről szól. "Törökország jelenlegi katonai akciója a sok évszázada megszokott, népirtásoktól sem mentes muszlim vallási és török nacionalista hódító politika része, amelyet Magyarország - saját 150 éves tapasztalatainknak is köszönhetően - sohasem támogathat" - fogalmaztak.

Közölték, a másik oldalon pedig a kommunista, szélsőbaloldali és liberális kurdok állnak izraeli segítséggel a háttérben. Ezt a magyarok szintén nem támogathatják - tette hozzá a Mi Hazánk, hangsúlyozva: "ez nem a mi háborúnk!".

Európának a saját határait kell katonai és rendőri erőkkel megvédenie a bevándorlástól és minden külső inváziótól - jelentette ki a párt, amely ezúton arra kér minden magyart, hogy "ne tüntessen együtt szélsőbaloldali felforgatókkal, de ne is üdvözölje a hazánkba látogató török elnököt".

Maradjunk ezúttal is a harmadik úton, a magyarok útján - írta közleményében a Mi Hazánk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.