Illegális bevándorlás

Tucatnyi migránst találtak egy hűtőkamion rakterében Belgiumban

Feltehetőleg illegálisan Nagy-Britanniába tartó bevándorlókat találtak egy hűtőkamion rakterében szerdán Belgiumban.

2019.10.30 15:56MTI

A zöldségeket és gyümölcsöket szállító jármű sofőrje telefonon értesítette a rendőröket egy autópálya-pihenőből, akik a helyszínre megérkezve tizenkét szíriai és szudáni férfit találtak a szállítmány közé rejtőzve.

Az utasokat átadták az antwerpeni bevándorlási hivatalnak, mindannyian jó egészségi állapotban vannak - erősítették meg a hatóságok.

Belgiumban nem ritkák a hasonló esetek, sokan próbálkoznak az országon keresztül Nagy-Britanniába jutni.

Múlt szerdán egy bolgár rendszámú hűtőkamion rakterében 39, valószínűleg nagyrészt Vietnamból érkezett ember holttestét fedezték fel Angliában. A hűtőkonténert a belgiumi Zeebrugge kikötőjéből szállították komppal az országba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.