Gyilkosság

Félnek a helyiek a családirtás óta - videó

Kíméletlen családirtás Ausztriában, azóta félnek az egész környéken.

2019.10.08 14:41ma.hu

Elképesztő kegyetlenséggel meggyilkolta volt barátnőjét, annak családját és párját egy 25 éves férfi Kitzbühelben. Vasárnapra virradóra, az éjszaka kellős közepén támadt rá exbarátnője alvó családjára és öt embert lőtt le egy 25 éves osztrák férfi Kitzbühel üdülővárosban élő exbarátnője alvó családjára. Megölte a 19 éves lányt, annak új párját, de a volt barátnő szüleit és testvérét sem hagyta életben. A férfi a bűncselekmény után bement a rendőrségre, az asztalra helyezte fegyvereit és bevallotta, mit tett. A vérfagyasztó öldöklés még a rendőröket is sokkolta. Kitzbühel polgármestere szerint ehhez hasonló kegyetlenségre soha nem volt még példa városukban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.