Állati

Dudálással kértek segítséget a kocsiba szorult medvebocsok - videó

Bemásztak a kocsiba, aztán nem tudtak kijönni.

2019.10.06 14:48ma.hu

Hihetetlen jelenetre lett figyelmes a Tennessee államban élő Jeff Stokely. Az objektumvédelemmel, riasztószereléssel foglalkozó férfi egy ügyfélnél járt még pénteken, mikor azt hallotta, hogy valaki dudál. Eddig igencsak hétköznapi a történet, ám mivel dudálás csak nem akart abbamaradni, a férfi végül kiment, hogy megnézze mi történik.

Rá kellett jönnie, hogy a 20 perce tartó kürtölés az ő furgonjából szól, melyet befoglalt két medvebocs. A mackók valahogyan bemásztak a kocsiba, de kijönni már nem tudtak, viszont a dudát sikeresen megtalálták, nyomták is, szinte megállás nélkül.

A medvemama nem bukkant fel, Stokely így egyszerűen kiengedte a kis járműfoglalókat, akik ezek után remélhetőleg hazamentek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.