Migráció

Röplabda-csapatnak próbálták álcázni magukat a migránsok

Görögországból Svájcba szeretett volna eljutni a 10 fős csoport.

2019.09.23 12:30MTI

Röplabda csapatnak adta ki magát 10 migráns az athéni reptéren, akik így próbáltak Görögországból Svájcba jutni, de őrizetbe vették őket - tudatta a rendőrség vasárnap.

Az eset szombaton történt. A reptéri illetékesek azért riasztották a rendőrséget, mert az útlevelek nem azoké voltak, akik repülőre akartak szállni. A rendőrök kiderítették, hogy a "röplabdások" egyike sem tagja semmilyen sportklubnak, mindannyian szíriai állampolgárok, a bemutatott útlevelek pedig egytől egyik lejártak, lopottak vagy tulajdonosuk bejelentette, hogy elvesztette.

Az athéni reptéren naponta buknak le olyan migránsok, akik hamis iratokkal akarják elhagyni az országot.

Olyan is előfordult, hogy embercsempészekkel együttműködő reptéri dolgozók is segítettek nekik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.