Baleset

Tűz a szarvasmarha megtermékenyítő központban - sorra robbantak fel a spermatartályok - videó

A hatalmas tűzben a nagy hő hatására a lefagyasztott marhasperma tartályok egymás után robbantak fel az ausztrál inszemináló központban.

2019.09.18 15:31ma.hu

Igen felkavaró következményekkel szembesültek a tűzoltók Ausztráliában, miután a Gippslandban lévő inszemináló telepen keletkezett tűz oltására riasztották őket. A telep ugyanis tele volt több mint száz, spermával teli tartállyal, amelyek a hő hatására tágulni kezdtek, sorra robbant le róluk a zár és terített be mindent a marhasperma.

A sokat látott lánglovagok még sosem dolgoztak örökítőanyag-záporban, de most már biztosak abban, hogy innentől nem tudnak semmin majd meglepődni.

Maga a tűz is sok kárt okozott, de a spermaveszteség költségei sokszorosa ennek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.