Baleset

Felborult egy teherhajó Georgia partjainál, több ezer autó esett a tengerbe - videó

A 24 fős legénységből húsz embert sikeresen kimentettek a hajóról.

2019.09.09 05:30ma.hu

Felborult egy dél-koreai konténerszállító hajó több ezer autóval a fedélzetén Georgia partjainak közelében, a St. Simons-szorosban - tudatta a hajót üzemeltető dél-koreai vállalat hétfőn.

A Hyundai Glovis és a dél-koreai külügyminisztérium is megerősítette, hogy a 24 fős legénységből húsz embert sikeresen kimentettek a hajóról, de négy embert továbbra is keresnek. Ők feltételezhetően jelenleg is a fedélzeten vannak.

A 2017-ben gyártott Golden Ray nevű hajó Marshall-szigeteki zászló alatt hajózik, végállomása a Közel-Kelet lett volna, ahová mintegy 4000 dél-koreai autót kellett volna leszállítania.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.