Románia

Már a caracali rém felesége után is nyomoznak

Gyilkosságban való részvétel gyanúja miatt nyomoznak Gheorghe Dinca felesége ellen.

2019.09.06 16:12ma.hu

A caracali gyilkosságok elkövetőjének feleségét azzal gyanúsítják, hogy tudomása volt Luiza Melencu meggyilkolásáról - írja a Trandindex.ro. A caracali rémként elhíresült Gheorghe Dinca beismerte, hogy megölt egy 15 éves lányt, a rendőrök pedig később, egy közeli erdőben megtalálták egy másik eltűnt fiatal maradványait is.

Gheorghe Dinca felesége ellen is nyomoz a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség, mivel a gyanú szerint tudott róla, hogy a férje ölte meg az eltűnt lányokat.

A nő felelőssége akkor jött először szóba, amikor kiderült, hogy a 18 éves Luiza Melencu elrablásának idején az asszony a 66 éves férfi caracali házában élt. Vagyis tudnia kellett legalább az egyik lányról és a későbbi gyilkosságról.

A nő ellen Luiza Melencu anyja tett feljelentést még augusztus 22-én, rögtön a kihallgatása után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.