Állatkínzás

Kegyetlenül kivégezte kutyáját egy Angliában élő magyar pár

Napokig kínozták az állatot.

2019.08.16 16:28ma.hu

Óriási felháborodást váltott ki az angliai lakosság körében egy magyar pár által végrehajtott kegyetlen állatkínzás - írja a Bors.

A magyar pár több módszerrel próbálta megölni az amerikai bulldogot napokon keresztül. Az első napon vascsővel támadtak rá, majd miután többször fejbe vágták, órákra a kertben hagyták szenvedni. A következő napon a magyar nő fagyállóval mérgezte meg az állatnak adott kolbászt, a harmadik napon pedig késsel támadt a kutyára, majd leszúrta.

A pár ezután egy zsákba rejtette a kutya testét, majd egy sikátorba hajították, de néhány napon belül az egyik szomszéd rátalált a zsákra, és lebuktatta az állatkínzókat.

A kutya gazdái azt állították, azért kínozták halálra a kutyát, mert az szerintük teljesen megváltozott kölykei születése óta, ők pedig csak saját testi épségüket védték.

A napokban lezárták az ügyet a bíróságon, a magyar nő és férfi tíz-tíz hét letöltendő börtönbüntetést kapott, ami a helyiek körében órási felháborodást váltott ki, hiszen sokan nagyon enyhének tartják a büntetést.

A rendőrség a pár telkén talált kan kutyát és a 12 kölyökkutyát átadta az állatvédőknek, akiknek sikerült meggyógyítani és gazdákhoz juttatni a kölyköket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.