Fenyegetettség

Az orosz hatóságok szerint senki sem halt meg a rakétateszt során

Tagadják az orosz hatóságok, hogy hatan meghaltak, amikor tesztelés közben felrobbant egy rakéta sugárhajtóműve Észak-Oroszországban.

2019.08.11 10:18Ma.hu

Állításuk szerint a sebesültek száma 6, és ketten haltak meg közülük. Mindannyian a Roszatom munkatársai. Mind az orosz védelmi minisztérium, mind a helyi hatóságok azt állították, hogy káros anyag nem került a légkörbe, a sugárzás szintje normális. A 185 ezres lakosú közeli város polgármestere azt közölte, hogy a sugárzás szintjének rövid idejű növekedését észlelték, de az később visszaállt az elfogadott szintre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.