USA

A kutyára lőtt a rendőr, a gazdáját is eltalálta - videó

A 30 éves nő belehalt sérüléseibe.

2019.08.04 08:47ma.hu

Egy fűben fekvő, vélhetően eszméletlen nőhöz riasztották még csütörtök este az arlingtoni rendőrséget. A helyszínre egy frissen végzett, 25 éves rendőrtiszt érkezett ki elsőként. Mikor megközelítette a kerítés tövében fekvő nőt és kutyáját, az állat elkezdett feléje rohanni. A férfi önvédelemből több lövést is leadott, az egyik golyó a kutya gazdáját találta el.

A történteket a rendőr testkamerája rögzítette.

A 30 éves Margarita Brooks-ot kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

A 25 éves rendőrt az ügy kivizsgálásáig fizetett szabadságra küldték. A nevét nem hozták nyilvánosságra, annyit tudni róla, hogy 2019 februárjában végzett a rendőrakadémián, ahol többek között azt is tanítják, hogyan kell kezelni azokat a helyzeteket, amikor kutya is van a helyszínen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.