Durva

Cunami volt egy kínai hullámfürdőben, rengetegen megsérültek - videó

Szökőár alakult ki egy technikai hiba miatt.

2019.08.02 07:10ma.hu

Negyvennégyen megsérültek egy hullámfürdőben a kínai Longjing városában kedden, mikor szökőár alakult ki egy technikai hiba miatt és háromméteres hullám csapott le az emberekre.

A hatalmas hullám olyan hirtelen jött, hogy lehetetlen volt kitérni előle, egyszerűen kiöntötte az embereket a medencéből. Sokan több méterre a medencétől értek földet, voltak olyanok is, akik a medencén kívül tartózkodó emberekbe csapódtak.

Az üzemeltetők azt közölték, hogy egy áramkimaradás miatt romolhatott el a hullámokat keltő berendezés elektronikája, cáfolva a Twitteren terjedő híreket, melyek szerint az üzemeltetők űztek kegyetlen tréfát az emberekkel.

A medencét egyelőre lezárták, az ügyet vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.