Erőszak

Bútorokat, tányérokat hajigáltak egymásnak - tömegverekedés a tenger kellős közepén egy bohóc miatt

Bohócnak öltözött, ezért összevesztek a luxus hajóút utolsó napjaiban, amely eset verekedésbe fajult.

2019.07.27 17:32ma.hu

Tányérokat és bútorokat használtak fegyverként az utasok egy brit hajóúton, amelyen tömegverekedés tört ki. Legalább hat ember megsérült a P&O Britannia hajón Southampton felé a norvég fjordoknál. A fedélzeten tartózkodott a Jó reggelt Anglia újságírója, Richard Gaisford is, aki lelkesen tudósított a haddelhaddról. Állítása szerint egy férfi bohócnak öltözött, ami kiverte egy másik utasnál a biztosítékot. Egy 40 év körüli férfit és nőt is letartóztattak.

A szemtanúk az újságírónak elmondták: az étteremben tört ki a balhé, sokan az asztalok alá bújtak, annyira megijedtek. Csak úgy repkedtek a tányérok, a bútorok. A verekedés előtt nagy mennyiségű italt fogyasztottak a balhézók. Az egész amiatt robbant ki, hogy az egyikük bohócjelmezben jelent meg.

A tetteseket elfogták, a kabinjukba zárták, majd partotérés után átadták őket a helyi rendőrségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.