Vízi

Óriási viharban manőverezett, majdnem a partnak ütközött egy tengerjáró Velencében - videó

A hajótársaság szóvivője szerint a kapitány végig ura volt a helyzetnek.

2019.07.08 16:57ma.hu
hirdetés

Majdnem nekiütközött egy hatalmas tengerjáró hajó a velencei kikötőnek. A háromszáz méter hosszú Costa Deliziosa óriási viharban manőverezett az olasz város partjainál, és már úgy tűnt, hogy a töltésnek csapódik, de végül a tolóhajók segítségével sikerült elkerülnie az ütközést. A hajótársaság szóvivője szerint a kapitány végig ura volt a helyzetnek - írja az Euroews.

Alig egy hónappal ezelőtt egy másik tengerjáró egy lehorgonyzott turistahajónak ütközött Velencében. Egyre többen követelik, hogy tiltsák ki a nagy hajókat a város zsúfolt vízi útjairól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.