Állatkínzás

Elkapták a férfit, aki metamfetaminnal etette a harcimókusát

Rendőri hajsza után sikerült bilincsbe verni.

2019.06.30 06:30ma.hu

Elfogták a férfit, aki feltételezhetően metamfetaminnal etette a saját harcimókusát. A 35 éves amerikai férfi után hajtóvadászat indult, mikor egy lopott motorral próbált menekülni, majd amikor nekihajtott egy rendőrautónak, akkor sikerült elfogni.

Mickey Paulk-t számos ügy miatt is körözték, például az egyik az volt, hogy már a rendőrség is tudott arról: a férfi egy mókust bedrogozott és harcra képzett.

Ketrecben tartotta a Deeznuts nevet viselő kisállatot, a diszkódroggal pedig az volt a célja, hogy agresszívvé tegye a rágcsálót.

Mivel Alabama államban eleve tiltott mókust fogságban tartani, ezért az állatot szabadon elengedték. Kábítószeres befolyáltságát nem tudták megállapítani, ugyanis nincsenek mókusoknak megfelelő tesztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.