Állatkínzás

Nyakon csípték, bottal piszkálták az anyja után síró medvebocsot - megrázó videó

A felvétellel buktatták le magukat az állatkínzók.

2019.06.18 15:49ma.hu

Hatalmas felháborodást váltott ki a felvétel, melyet brassói állatvédők osztottak meg Facebook-oldalukon. A videón egy emberek által "nyakon csípett” medvebocs sír szívszaggatóan a Brassó megyei Ágostonfalva domboldalában - írja a Maszol.ro.

Az alig párhetesnek tűnő bocs kétségbeesetten vergődik fogva tartója kezében, közben valaki egy bottal ingerli a rémült állatot. A felvétel vége felé a távolban feltűnik az anyamedve is, aki kicsinye sírását hallva közeledik a tett helyszínéhez.

A felvételek alapján azonosították az akcióban részt vevőket és kihallgatták a tetteseket. A News.ro hírportál információi szerint az ágostonfalvi csoport erdei gyümölcsöt szedni volt az erdőben, amikor rálelt a medvebocsra. A rendőrök szerint a csoport tagjai készítettek egy pár fotót és filmet az állattal, majd elengedték a medvebocsot.

Megrázó videó, csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.