Állati

Hatalmas cápa jelent meg a kedvelt adriai fürdőhelynél - videó

Egy német turista készített felvételt a Makarskánál úszkáló tengeri ragadozóról.

2019.06.12 16:28ma.hu

A videót Micheal Braun töltötte fel a Cro2go-oldalra, figyelmeztetve a horvátországi turistákat. A férfi hozzátartozóival együtt nyaralt épp a magyarok által is kedvelt üdülőhelyen, a Makarska-riviérán. Június 7-én javában vitorláztak, mikor megpillantott a vízben egy cápauszonyt. A röviduszonyú makócápa akár 70 kilométeres sebességgel is képes haladni a vízben. Akár veszélyes is lehet az emberre, szakértők szerint azonban elég valószínűtlen, hogy valódi fenyegetést jelentene - írja a total-croatia-news.com. A termetes ragadozóról itt a videó, amit a hvg.hu szúrt ki:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.