Állati

Elfáradt túrázás közben, mentőegységet kellett küldeni a kutyáért a hegyre

Speciális mentőordágyon vitték le a hegyről.

2019.06.12 14:40ma.hu

Egy pireneusi hegyikutyával történt meg az eset, hogy felment gazdáival a coloradói Evergreen melletti hegyre, de lefelé már hozni kellett. Történt ugyanis, hogy valamilyen oknál fogva az állat kiszáradt, így pedig már nem bírta a túrázás hátralevő részét, amely során visszaérkeztek volna a hegyről, és inkább megállt az 54 kilós állat. Nem volt mit tenni, a családnak a hegyimentőket kellett segítségül hívnia, hogy "kiskedvencük" lejusson a hegyről. A mentéshez speciális, általában emberekhez használt hordágyat alkalmaztak, lévén a négylábú nem volt egy öleb.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Koronavírus - Összegyűjtötte a járvánnyal kapcsolatos tévhiteket a WHO

A vírus elleni védekezés leghatékonyabb módja a gyakori kézmosás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.