Ukrajna

Lincshangulat volt Kijevben, miután részeg rendőrök lelőttek egy 5 éves gyereket

A kisfiút kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét.

2019.06.05 13:31ma.hu

Részegen randalírozó rendőrök lőttek le egy 5 éves kisfiút Kijev közelében. A gyermeket a kijevi klinikára szállították, de már nem tudták megmenteni az életét - írja a Kárpátinfo.

A gyerekgyilkos rendőröket letartóztatták, tettüket beismerték, ám olyan részegek voltak, hogy nem tudták megmondani, melyikük lőtte le a gyereket.

Kijevben lincshangulat alakult ki az eset miatt, a járási bírósághoz páncélosok, kommandós egységek vonultak.

Az emberek attól tartottak, hogy a gyilkosokat szabadlábra helyezik. Rendőrkordonnal vették körül a belügyminisztérium épületét is, a tiltakozók Arszen Avakov tárcavezető lemondását, a bűnösök szigorú felelősségre vonását követelte.

"Sem enyhítés, sem az ügy eltusolása nem kerülhet szóba" - üzente Facebook-oldalán Volodimir Zelenszkij ukrán államfő, azt ígérve, apaként és elnökként is megtesz mindent azért, hogy a felelősöket megbüntessék.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Koronavírus - Összegyűjtötte a járvánnyal kapcsolatos tévhiteket a WHO

A vírus elleni védekezés leghatékonyabb módja a gyakori kézmosás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.