Mindvégig ártatlannak vallotta magát

Ejtették a vádakat a nemi erőszakkal vádolt Gérard Depardieu ellen

Egy 22 éves színésznő nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolta Gérard Depardieu-t, aki tagadta az őt ért vádakat.

2019.06.05 08:33ma.hu

A nyomozás során a színész mindvégig ártatlannak vallotta magát. A nyomozást lezárták és ejtették az ügyet, jelentette be kedden a francia ügyészség hivatala. Közleményük szerint a nyomozók nem tudták igazolni az állításokat, ezért következmények nélkül lezárták az ügyet.

A 69 éves filmsztár ellen augusztus végén tettek feljelentést Aix-en-Provence ügyészségén, ahol el is indították a nyomozást, amelyet később áthelyeztek Párizsba. A francia média szerint a panaszos egy 22 éves színésznő és táncosnő volt, aki azzal vádolta Dépardieu-t, hogy augusztusban két esetben is szexuális támadást követett el ellene a színész párizsi otthonában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.