Közlekedés

Halálos balesetet fotózott a magyar sofőr, a német rendőr keményen kioktatta

Jól kioktatta a német rendőr a halálos balesetet fotózó sofőröket, egy magyart is.

2019.05.22 10:25ma.hu

Már kétmillióan látták a Bayerischer Rundfunk Facebook-oldalán a videót, amelyen egy német rendőr keményen kioktatja a sofőröket, akik a tragédia helyszínét fotózták.

Az egyenruhás előbb odalép egy kisteherautóhoz, majd felszólítja a sofőrt, hogy  szálljon ki, mutatni szeretne neki valamit, majd megkérdezi tőle, akar-e látni hallott embereket, esetleg lefotózná-e őket.

A cseh férfi ezen a ponton nagyon zavarba jött, inkább nem élt volna a lehetőséggel. A rendőr ezután közölte vele, hogy szégyellje magát és megbüntette 128,5 euróra a fotózás miatt.

A videó második felében egy magyar kamionsofőrt próbál odavezetni az áldozatokhoz, akik szintén magyarok voltak. "Nézze meg! Magyarországról jöttek. Nem akarja látni? Akkor miért készít képeket róluk? A saját országából jöttek. Szégyellje magát”– mondta a rendőr. A magyar kijelenti, hogy bocsánat, illetve hogy nem érti, amit a rendőr magyaráz.

Bár a felvételből nem derül ki, valószínűleg ő is megkapta a 128,5 eurós bírságot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.