Németország

Elindultak haza a kórházból, aztán a taxiban felejtették az újszülöttet

A taxiban felejtette újszülött csecsemőjét egy hamburgi pár.

2019.05.20 18:11ma.hu

A szülők kiszálltak a kocsiból a házuk előtt, és abban a pillanatban, ahogy taxi elhajtott, rájöttek, hogy bent maradt a baba. Az apa az autó után rohant, de már nem érte utol - közölte Facebook-oldalán a helyi rendőrség.

A sofőrt a taxitársaság központján keresztül sem sikerült elérni, ugyanis mit sem sejtve leparkolt egy mélygarázsban, és ebédszünetet tartott.

Ebéd után a hamburgi repülőtérre indult a következő utasért. Az autóba beszálló új kuncsaft vette észre a gyerekülésben alvó újszülöttet. A sofőr értesítette a rendőrséget, a kisbaba pedig hamarosan visszakerült a szüleihez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.