Állati

Élő adásban akart élő polipot enni - a polip visszanyalt - videó

Majdnem fordítva sült el a mutatvány...

2019.05.08 19:26ma.hu

Rettenetesen pórul járt egy dél-kínai lány, aki élő adásban szándékozott megenni egy élő polipot. Már az alaphelyzet is elég szörnyen hangzik, de ami ebből kisült, azt biztos, hogy soha nem fogja elfelejteni a fiatal influencer-jelölt.

A polip ugyanis teljesen rátapadt a lány arcára, aki ettől halálra rémült, sikítozni, majd sírni kezdett, valószínűleg részben a fájdalomtól is.

Látni rajta, hogy gyakorlatilag sokkot kapott, és csak nagyon nehezen sikerült letépnie magáról az állatot. Ráadásul meg is sebesült.

Néhány perc világhírnevet ugyan szerzett magának ezzel az akcióval, szóval a célját elérte. Kérdés, mivel folytatja a sort a polipevés-próba után. A videót a Szeretlek Magyarország szúrta ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Koronavírus - Összegyűjtötte a járvánnyal kapcsolatos tévhiteket a WHO

A vírus elleni védekezés leghatékonyabb módja a gyakori kézmosás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.