Likvidálás

Tömeges kivégzés Szaúd-Arábiában

Összesen 37 emberen hajtották végre a legsúlyosabb büntetést, valamennyi szaúdi állampolgár volt. Kivégzésük módját nem közölték.

2019.04.24 11:46MTI

A szaúd-arábiai belügyminiszter közlése szerint az országban 37 embert végeztek ki terrorizmussal kapcsolatos bűncselekmények miatt - jelentette a szaúdi állami média kedden.

A szaúdi állami hírügynökség a Twitteren közzétett bejegyzésében így fogalmaz: végrehajtották a halálbüntetést számos vádlotton, akik "szélsőséges, terrorista ideológiákat követtek és terrorista sejteket hoztak létre a biztonság megzavarására, káosz előidézésére, valamint a felekezeti ellentétek provokálására".

Mind a 37 személy szaúdi állampolgár volt. Kivégzésük módját nem közölték. Szaúd-Arábiában gyakran lefejezéssel és nyilvánosan hajtják végre a halálbüntetést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.