Terror

Itt az egyik Srí Lanka-i merénylő - videó

Közzétettek egy felvételt az egyik feltételezett Srí Lanka-i öngyilkos merénylőről, amint besétál Negombo város katolikus Szent Sebestyén-templomába.

2019.04.24 07:00Ma.hu

Egyszerűen kirázza az embert a hideg! A hatalmas hátizsákkal közlekedő férfi célirányisan haladt a templom felé, a halálos nyugalma közepette még egy mellette elsétáló gyerek fejét is megsimogatta. Tétovázás nélkül lépett az imaházba, majd másodpercekkel később beindította a pokolgépet.

Csak ebben a templomban több mint száz ember veszítette életét, a halálos áldozatok száma pedig már 321-re nőtt.

A támadások elkövetéséért az Iszlám Állam terrorszervezet vállalta magára a felelősséget. A terrorszervezet állítása bizonyítására fényképet tett közzé hírügynökségében, az Amaakban arról a férfiről, kit a Srí Lanka-i merényletek irányításával gyanúsítanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.