Állati

Véletlenül kifogtak egy oroszlánfókát, aki bezabált a sok halból és nem akarta elhagyni a hajót - videó

Milyen leleményesek az állatok...

2019.04.21 11:04ma.hu

Mikor a halászok húzni kezdték a hálót a Csendes-óceán vízén, már gyanús volt nekik, hogy mintha nehezebb lenne az, mint eddig szokott volt. Nekiálltak kiönteni a tartalmát, ám valami furát vettek észre. Mind a háló köré gyűltek, megcsodálni a váratlan vendéget.

Történt ugyanis, hogy egy éhes oroszlánfókát is csapdába ejtettek, aki ráadásul jól be is lakmározott a sok halból. Nem csoda hát, hogy esze ágában sem volt elmenni a hajóról, mikor ott még rengeteg hal volt. Ám a legénység úgy döntött, visszasegíti a ragadozót az óceánba. Először egy kutyával próbálták megijeszteni, de nem sok eredménnyel...

Végül vízsugárral próbálták a hálócsúszdán jó irányba téríteni, de úgy tűnik, az oroszlánfóka kifejezetten élvezte a fürdést. Végül egy óvatlan pillanatban megcsúszott és visszatért a nagy vízbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.