Légiközlekedés

Egyedül utazott egy litván férfi egy Boeing 737-800-as gépen

Szelfizett is egyet az üresen tátongó utastérrel...

2019.04.09 06:42Ma.hu

Amikor Skirmantas Strimaitiss repülőjegyet vásárolt Olaszországba, még csak gondolni sem merte volna, hogy privát gépet kap maga alá. Rögvest csinált is egy szelfit az üresen tátongó utastérrel, amely kapacitása amúgy 189 fő. Persze ha nem éppen egy ilyen géptípusról van szó. Történt ugyanis, hogy egyetlen másik utasnak sem jutott eszébe, hogy pont egy Boeing 787-800-as típusú gépre szálljon fel Vilniusból - tudósította a CNN.

A magányos utasnak nem is volt más társasága, csak a két pilóta és az 5 fős személyzet. Ahhoz képest, hogy egyedül volt, rendkívüli utazásról számolt be. Mint mondta, egész úton csak vigyorgott magában Bergamo-ig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.