USA

44 óra után került elő két kislány a vadonból

Péntek délután édesanyjuk nem engedte el sétálni a 8 éves Leiát és az 5 éves Caroline-t, ezért a két gyerek megszökött észak-kaliforniai otthonából.

2019.03.04 16:08ma.hu

A két kislányt benbowi otthonától 2,3 km-re, egy fás területen találták meg a hatóságok, miután észrevették a gumicsizmáik nyomát és az eldobált müzliszeletek csomagolópapírjait - végül ez utóbbi mutatta meg a jó irányt a rendőröknek.

A keresésbe a Nemzeti Gárda, helikopterek és nyomkövető kutyák is beszállt. Leia és Caroline szerencsés megkerüléséhez hozzájárulhatott, hogy korábban részt vettek egy helyi túlélő kiképzésen, és volt nálunk néhány túlélő-felszerelés. A lányok kicsit ki voltak száradva és átfázva, de sérülések nélkül, jókedvűen találtak rájuk.

"Ez egy igazi csoda! Elképesztő, hogy a gyerekek 44 órát túléltek ezen a vad vidéken" - mondta a rendőrfőnök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.